fbpx

Enoturisme al Penedès

Viu la teva passió pel vi amb experiències inoblidables. Enoturisme al Massis del Garraf.

Descobreix el nostre celler i emociona't amb la nostra història. Visita les nostres vinyes, aprèn com elaborem els nostres vins i gaudeix dels nostres tastos de vins.

Reserva la teva visita

Escull la teva visita enoturística

Viu l’enoturisme a la finca Viladellops

Al cor del Penedès pots gaudir d’una experiència enoturística única. Vine a conèixer Finca Viladellops, un emplaçament que combina història, paisatge i cultura.

Descobreix el celler (que data de 1877), visita les vinyes i coneix els secrets de l’elaboració dels vins.

La creació del nucli de Viladellops està datada l’any 930 i ha conservat amb molta cura el paisatge, l’arquitectura i el seu entorn. Actualment el poble el componen divuit masies que donen al poble el mateix ambient que fa cent anys.

La Finca Viladellops, situada al costat del castell d’Olèrdola (a 45 km de Barcelona i a 10 minuts de Sitges) t’ofereix una experiència completa. A més de tastar els nostres vins, pots descobrir petits tresors com l’ermita del segle XII, la torre medieval del segle XI i l’exposició permanent Els Desvalls i Catalunya, una mostra que interpreta la història de Catalunya a través d’un arxiu familiar que consta de 4500 pergamins des de l’any 985.

0
La teva cistella